HPE GreenLake Day Barcelona

Modernitzeu el vostre negoci des de l’extrem fins al núvol

7 de juny | 9:30 – 16:00 | Fàbrica Moritz

Uneix-te a HPE i als nostres partners en un esdeveniment exclusiu on coneixeràs com afrontar la transformació del núvol híbrid amb una experiència de núvol unificada i un model operatiu per a totes les teves aplicacions i dades. Durant l’esdeveniment, tindràs l’oportunitat d’aprendre les millors pràctiques de tota la indústria i de reunir-te amb experts per resoldre els teus reptes comercials i de TI més difícils. Descobreix per què més de 65.000 clients han implementat HPE GreenLake per modernitzar els seus negocis.

 L’esdeveniment començarà a partir de les 9.30h amb un cafè de benvinguda i la keynote serà a les 10.30h. L’esdeveniment finalitzarà a les 16.00h després d’un àpat de networking.

Fàbrica Moritz

Ronda Sant Antoni, 41

08011, Barcelona

Agenda

9:00 – 9:45 Esmorzar per tot el canal: Esmorzar i sessió exclusiva per a partners i majoristes.
9:30 – 10:15

Benvinguda: Registre i cafè de benvinguda.

10:30 – 14:30 Keynote: HPE GreenLake – Modernitza el teu negoci des de l’extrem fins al núvol.

Sessions:

Cloud: Aprèn a portar l’experiència núvol a les teves aplicacions i dades amb un núvol privat modern d’autoservei, escalable, de pagament per ús i administrat per tu. Comprova la senzillesa que és proveir màquines virtuals, contenidors i recursos natius, i integrar-los amb eines comunes.

Cafè de mig matí.

Dades: Explora els beneficis d’un enfocament que prioritza les dades: desbloqueja el poder de la IA i l’anàlisi, connecta les dades en entorns híbrids i brinda una gestió de dades que sigui simple, segura i d’autoservei.

Edge: Aprèn a connectar de forma segura el teu extrem a través d’una xarxa modernitzada que proporciona l’automatització, la seguretat, l’agilitat i els models d’entrega com a servei per crear el valor que busca la teva empresa.

14:30 – 16:00 Dinar (oportunitat de Networking durant l’hora de dinar).

Registre

Les inscripcions per a aquest esdeveniment han estat tancades, esperem veure’l en properes reunions.

HPE GreenLake Day amb el patrocioni de:

© 2023 Hewlett Packard Enterprise Development LP